Snack Weekend: Vytvořte výživné a chutné příležitostné jídlo

V rušném rytmu života jsou víkendy čas, aby se mnoho lidí uvolnilo a užívalo si života.V takovém volném čase jsou lahodné občerstvení nepochybně důležitým prvkem, který přidává zábavu.Tradiční občerstvení však často probíhají proti zdraví.„Snack Weekend“ proto vznikl k vytvoření neformální značky potravin se stávající nutriční hodnotou, aniž by ztratil své chutné jídlo, aby se spotřebitelé mohli také starat o své zdraví a zároveň si užívat svého volného času.

Nejprve musíme být jasní, co je „výživné a chutné“.Výživa a lahodnost neznamená nudné, ale na základě zajištění zdraví potravin, prostřednictvím vědeckých vzorců a pečlivé technologie vaření může jídlo dosáhnout úrovně chuti a chuti ještě více než tradiční občerstvení.To vyžaduje, abychom tvrdě pracovali na výběru ingrediencí.Například použití přirozeně nedaných surovin, jako jsou čerstvé ovoce, ořechy s vysokou kvalitou, celá zrna atd. Jedná se o zdravé složky bohaté na více vitamínů a minerálů.

Během výrobního procesu dodržujeme princip nízkého cukru, nízké soli a nízkého oleje, co nejvíce minimalizujeme zbytečné přísady a zachováváme přirozenou chuť potravy.Současně může použití pokročilých technologií pečení, mrazu a sušení nejen zachovat nutriční obsah potravin v největší míře, ale také vytvořit jedinečný chuťový zážitek.Například plátky ovoce ošetřené zmrazenou a suchou technologií si nejen zachovávají výživu samotného ovoce, ale také mají křupavou chuť, která je velmi vhodná pro víkendové odpolední čajové občerstvení.

Abychom vyhověli potřebám chuti různých spotřebitelů, spustili jsme také řadu produktových řad.Od sladkosti po slanou vůni, od kyselé po kořeněné, má každý vkus své věrné fanoušky.Naše pečlivě navržená kořenící vzorec může nejen stimulovat potenciální chuť ingrediencí, ale také se navzájem doplňovat nutričními prvky, což z každého kousnutí činí zdravé potěšení.

Kromě toho věnujeme velkou pozornost designu balení a snažíme se projít konceptem ochrany životního prostředí a zároveň zajistit bezpečnost potravin.Používáme recyklovatelné nebo degradovatelné obalové materiály, které jsou krásné i šetrné k životnímu prostředí, což také odráží naši odpovědnost za sociální odpovědnost.

Kromě výživy a lahodnosti produktu samozřejmě poskytneme také komplexní zákaznický servis.Ať už se jedná o konzultaci s produktem, návrhy nákupu nebo po problémech -Sales, budeme trpěliví a pečliví odpovídat a zpracovávat zákazníky, abychom zajistili, že každý zákazník může mít příjemnou spotřebu.

V této době výbuchu informací použijeme také sociální média a platformy E -Commerce k propagaci a prodávání.Prostřednictvím pravidelného zveřejňování informací o produktech, zdravotních znalostech, receptech na výživu atd. Vytvořte si most interakce se spotřebiteli, takže „snack Weekend“ není jen značka, ale také zdravý životní styl.