Jaké jsou populární evropští lidé, kteří teď jedli?Jaké produkty gurmánů jsou v Rakousku novým trendem?

Také vám musím říct děsivé zprávy.

Na obrázku níže se mléko mléka mléka prodává pouze pouze 1 eura, 1 litr mléka

Ale pokud jsou skot zdravý, podle přísné pravidelné karantény není vymačkané mléko problém při zachování studeného řetězce a samotný stroj je velmi pokročilý. Automatické čištění mléka zbývajícího v programu stroje.Pokaždé, když se vrátím do Rakouska, musím si koupit toto organické syrové mléko každý den bez průjmu.Pokud máte šanci, chcete také ochutnat čerstvé mléko?

Milk je zde postaven majitelem okolního ranče.Cena je samozřejmě dražší než mléko produkované velkými průmyslovými továrnami v supermarketu, ale místní obyvatelé stále podporují produkty místních zemědělců.

Stroje vedle strojů se také prodávají ve farmářských výrobcích, jako jsou vejce, chleba a brambory okolních zemědělců.V posledních letech se v posledních letech stávají koncepty ekologických potravin.

Přestože jsou zemědělci v Rakousku velmi bohatí, všichni stále cítí, že používání místních organických ingrediencí bude zdravější.

Stále více mladých lidí se stalo vegetariány a také jsem sledoval mnoho dokumentárních filmů industrializovaných chovných zvířat.

Vegetariánství je vrcholem vegetariánů.

Aby se tento nový trend staral, mnoho farmářů připojilo své fotografie na balení zemědělských produktů.

V supermarketu bude také vyvinout specializovaný prodej vegetariánských produktů.

Když jsem se vrátil do Rakouska na Vánoce, vyzkoušel jsem vegetariánský jogurt.Byl jsem zoufalý už dlouho, ale pro vůni tohoto jogurtu si zachovávám svůj názor 😉

Navzdory tomu stále doporučuji, abyste se podívali na podobný dokument a každý den máte trochu více pochopení jídla ve vašem těle.

Krávy, které šťastně žijí v přirozeném prostředí …

Co si o tomto problému myslíte?

Pokud máte různé nápady,

Sdílejte se mnou v komentářích!

Identifikujte níže uvedený kód QR a věnujte pozornost rakouskému Hu Hu


Profesionální rakouský šéfkuchař západního jídla, který sdílel jídlo v čínštině


Rakouský huhhu

WeChat: Humml2016