Jiangyou Special Education School uspořádala sportovní setkání s jarním míčem

Od 17. do 19. dubna, Jiangyou Special Education School, za účelem obohacení kulturního života kampusu, posílila zvláštní dětskou postavu a podpora rozvoje sportu, úspěšně uspořádala jarní míčové hry 2024.
Spolu s vzrušující hudbou vešly týmy do ducha místa.Byli úhledně tempo a hlasité slogany pod záři jarního slunce, šli na pódium.Ať už se jedná o vlajkový tým vlajek, nebo živý tým roztleskávaček, nebo úhledný Air Model Team a pulzující basketbalový tým, jakož i intenzivní mini vlajkový tým a tým slunečnic, ukázali studenty speciálního vzdělávání a živý duchovní vzhled.
Po představení týmu přednesl prezident Ning Jiuyin vřelý projev.Povzbuzoval studenty, aby chodili venku, účastnili se sportovních aktivit, obhajovali ducha jednoty a spolupráce, stoupali na vrchol a sledovali vynikající úspěchy, zatímco věnovali větší pozornost pěstování zdravé fyzické zdatnosti a pozitivní mentality a dosahování duálního zlepšení sportu a duchovní civilizace.
S ohledem na skutečnou situaci studentů škola pečlivě plánovala na soutěže vhodné pro různé věky.
Na slavnostním předávání cen odpoledne 19. dubna udělil vůdce školy výhercům ceny a čestné certifikáty.V závěrečných slovech dva učitelé sportu vyjádřili vděčnost všem učitelům a studentům, kteří tvrdě pracovali, a poblahopřáli sportovcům, kteří dosáhli dobrých výsledků.Prezident Ning Jiuyin ocenil civilizaci všech, vzhůru, tvrdou prací a sebevědomí na sportovním poli a doufal, že učitelé a studenti rozšíří tento duch do učení a života a učiní koncept „sebevědomí, sebevědomí, sebe -sebe -sebe -sebe -sebe Důvěra a sebevědomí. „Životní kredity dělají život vzrušujícím.