2024 Zdravá Čína Inovace praxe pro výběr výstavních případů

Abychom důkladně prostudovali a implementovali ducha 20. národního kongresu Čínské komunistické strany, „nástin“ plánu „Zdravé Číny 2030“ a „Názory Státní rady pro prohlubování patriotického zdraví“ a „Názory O provádění provádění zdravých akcí Číny „a dalších dokumentech nadále vykopávají a pokračují v propagaci praxe případů zdravých čínských operací a vlasteneckých zdravotních kampaní, shrnují inovativní postupy a pokročilé zkušenosti různých regionů a jednotek. Pod vedením pokynu. Úřad národního komisaře pro vlastenecké zdravotnické sporty, Health Lidové oficiálně spustilo „Essence„ Essence “2024 Zdravá Čína inovační praxe“ „
1. Pevný objekt
Veřejné obtěžování celé společnosti, stranických výborů a vlád na všech úrovních, relevantní oddělení, sociální organizace, podniky a instituce se mohou doporučit a doporučit se.
2. Sběr času
Od nynějška do 31. srpna 2024
3. Rozsah žádosti
1. Praxe na místní úrovni: V 15 zvláštních operacích vlasteneckého zdravotního hnutí a jednání o zdraví v zdraví, ovlivňující faktory zdraví, udržující zdraví celého života, prevenci a kontrolu nad hlavními chorobami, výchova ke zdraví a Aktivity na podporu zdraví celého životního cyklu, vytvářejí zdravé a obyvatelné městské a venkovské prostředí, obhajují civilizované, zdravé a zelené a ekologicky šetrné životní styl atd., A dosáhly některých praktických a demonstračních tradic -roots inovačních opatření a případů s určitým praktickým a demonstrace.
2. Zdravotní odpovědnost: Dosáhnout výsledků a zkušeností s plnění zdravotních povinností, včetně, ale nejen, provádění příslušných národních politik, péče o zaměstnance, zdraví při práci, zvláštní skupinové péče, společenské odpovědnosti, stavbu zdravotnictví nebo popularizace znalostí o popularizaci zdravotnictví, atd. Inovační případy a opatření.
3. Zkoumání inovací: Pokud jde o transformaci vědeckých a technologických úspěchů, transformace průmyslu, výzkumu, výzkumu, kvality a zlepšení efektivity a podpora rozvoje zdravého průmyslu, byly k dosažení nových technologií a metod použity nové technologie a metody Dobré výsledky ve zdravotnických produktech a službách.
4. Posílení postavení AI: Pokud jde o budování inteligentních měst, digitálních vesnic, zdravotního zdraví, založení civilizovaného, ​​zdravého a zeleného životního stylu životního prostředí, prozkoumejte technologii umělé inteligence a zlepšují novou produktivitu a mají inovativní případy a opatření s určitými reprezentativními výsledky nebo zkušenostmi .
Začtvrté, požadavky na případy
1. Realita: Případ předložení případu musí být pravdivý a přesný a je zakázáno fikci, výrobě a přehánění.
2. Inovace: Předkládání případů odráží duch inovací v pojmech, metodách a opatřeních.
3. Praxe: Předkládání případů dosáhlo solidních výsledků v procesu pomoci podporovat zdravou Čínu.
4. Typičnost: Případ pro podávání zpráv musí splňovat charakteristiky místního nebo průmyslu a má referenční význam pro jiné regiony nebo jednotky.
5. Pro obsah stejného případu je vyhlášen pouze jednou.Při podání žádosti prosím pečlivě zvažte typ prohlášení.Pokud je stejný případ deklarován ve více typech, je přijata pouze jeden ke kontrole.
5. Opatření pro předkládání případů
1. Poskytnutí poštovní schránky: Kliknutím na přílohu stáhněte případ a shromažďujete formulář pro deklaraci elektronické verze pod článkem.Po vyplnění zašlete prosím formulář žádosti do elektronické verze registračního formuláře do určené poštovní schránky: [email protected], uveďte prosím „(určitá jednotka) 2024 Sběr inovací v čínském zdravotním případě“, související obrázky, zprávy médií a Jiné materiály dodatek mohou být odeslány současně.
2. Kontakt: Učitel Yuan, učitel Liu Tel: 010-65367969
Kliknutím ke stažení: Formulář pro deklaraci typu Grassroots
Kliknutím ke stažení: Formulář pro deklarace typu zdraví
Kliknutím ke stažení: Formulář deklarace inovativního průzkumu
Kliknutím ke stažení: Formulář pro deklaraci typu AI
Zpráva/zpětná vazba