Cvičení je dobré pro fyzické a duševní zdraví, ale neznamená, že čím více cvičení, tím lepší, nadměrné cvičení je škodlivější

Za normálních okolností bude pro dospělé, ať už cvičení, často doprovázeno určitým účelem, jako je minimalizace nebo formování způsobu cvičení, jako je získání zdraví metodou cvičení. Protože se jim to líbí.Na druhou stranu, pro přátele, kteří trvají na cvičení, nebudou jejich postavy špatné a jejich zdraví je relativně dobré.
Když však cvičíme, abychom dosáhli našich vlastních cílů, budeme mít extrémní jevy kvůli naší vlastní mentalitě, času atd. Metoda, protože se chcete ztenčit, jako je cvičení po dlouhou dobu, jako je přímé zvyšování pevnosti cvičení atd.Obzvláště když váš čas nelze vyvážit, budete zoufale cvičit v době (víkend).Přestože v tuto chvíli přidáváte denní spotřebu, ignorujete schopnost ložiska svého těla, což přinese různé nepříznivé důsledky a dokonce ohrožuje život.
Proto, bez ohledu na to, co chcete cvičit, musíte mírný a přiměřeně zvážit toleranci těla, abyste zabránili nadměrnému pohybu.

01Za prvé: Co je nadměrné cvičení?

Jednoduše řečeno, nadměrné cvičení je nadměrné cvičení a vaše cvičení je více než tolerance těla.Toto nadměrné cvičení bude rozděleno do jednoho nadměrného cvičení a chronického nadměrného cvičení.

02Za druhé: Jaký je nadměrný výkon cvičení?

Za normálních okolností, i když se po vhodném množství cvičení bude cítit unavená, bude se stále cítit pohodlně a nebude mít vliv na výkon dalšího cvičení, když jste v procesu života a pohybu, musíte, když jsou normální jev, musíte Zvažte, zda máte nadměrné cvičení.
1. Výkon v každodenním životě
Nadměrné cvičení ovlivní váš každodenní život.
2. Výkon během cvičení
Během cvičení je obtížné najít stav.
3. Fyzické nepohodlí
Během cvičení, pokud vaše akční standardy nezvýšily zátěž, ale pokud problém s bolesti a abnormální svalovou bolestivostí po cvičení nebyly po zbytku uvolněny, že existuje možnost nadměrného cvičení .
4. Výkon v těle
Pokud je vaše strava dobře ovládána, vaše hmotnost by měla být vaše váha zmenšena. cvičení.Protože nadměrné cvičení může způsobit nadměrné sekreci kortizolu, když kortizol příliš vylučuje, může být způsoben rozklad svalů a zvyšuje se tuk.
A

03Zatřetí: Jak zabránit nebo zmírnit nadměrné cvičení?

Kromě samotného cvičení je nadměrné cvičení také důležitou, že není dobré odpočinout.Proto byste měli během pohybu a života věnovat pozornost nadměrnému cvičení, aby hnutí hrálo pozitivní roli.
1. Vyvážená strava
Za normálních okolností jsou předměty nadměrného cvičení obvykle lidé, kteří mají pokročilé lidi, kteří mají pokročilé cíle v procesu zvyšování svalů. Redukce.
Proto, když mají lidi, kteří mají nadměrnou výkonnost, musí zvážit zlepšení své vlastní stravy, zajistit rovnováhu výživy a náležitě zvýšit příjem uhlohydrátů, aby vám pomohl regulovat vaše emoce. , což bude mít pozitivní dopad na vaše tělo a emoce.
2. Odpočívej
Pokud je to špatné cvičení, je to nevyhnutelné spojení s nadměrným cvičením a odpočíkem, dobrý odpočinek přispívá k fyzickému uzdravení. a váš odpočinek, odpočinek, odpočinek a odpočinek, odpočinek a odpočinek a odpočinek, odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek a váš odpočinek a váš Odpočinek a odpočinek a odpočinek a odpočinek.
Musíte vědět, že dobrý odpočinek není ztráta času, ale pro lepší cvičení, po odpočinku těla, aby se tělo plně obnovilo, zlepší celkový výkon tréninku a pokrok bude rychlejší.
3. Správně snižte intenzitu cvičení nebo doba trvání cvičení
Nadměrné sporty budou bránit vašemu pokroku a v tuto chvíli se vám podaří fungovat.
Pokud tedy máte nadměrné cvičení, musíte upravit současný sportovní plán podle vaší skutečné situace, jako je snížení intenzity cvičení, jako je zkrácení doby cvičení, jako je zkrácení zatížení, takové čekání.Nenuťte se příliš mnoho o tom, zda jste se zlepšili, ať už jste během cvičení dosáhli očekávané spotřeby atd. Místo toho musíte nejprve upravit svůj stav.
4. Upravte emoce
Nadměrné cvičení bude mít také dopad na emoce, jako je nedostatečná pozornost, nedostatečná cvičení a další špatné emoce.Naopak, špatné emoce také ovlivní váš pohyb a zotavení.Proto se v každodenním životě musíme naučit regulovat vaši náladu, uvolnit své tělo a mysl a udržovat se šťastným, aby se vaše tělo pomohlo zotavit.