Shaanxi Camp "Silver Hair" Cestování cestování v Hongkongu Zhuhai -Macao

China News Service Xi’an, 18. dubna (Shi Furong Division Run) 18., vlaky Y172 s více než 500 turisty pomalu vyjely ze stanice Xi’an, celou cestu na jih, a otevřel 14 -denní turné kolem kolem Výlet, jedná se o 24. turistickou sérii „Silver -Haired“ turistiky „Silver -Haired“, který cestoval China Railway Xi’an Bureau Group Co., Ltd.
Uvádí se, že první zastávka cesty dorazila do Xiangyangu, Hubei.Od té doby se vydal na Zhanjiang, Guangdong, aby zahájil základní cestu -Changwan Hongkong, Zhuhai a Macao.Konečně, speciální řady vstoupily do Fujiana, vedou turisty k pocitu jedinečné Minnanské kultury a potulování Wuyi krajiny.
Obrázek ukazuje, jak herec vystupuje ve vlaku.Yang Tao Photo
Tento vlak se změnil z „přímého“ na „Couplet“. .U středních a starších turistů starších 50 let zavede speciální osobu -na -rideovou službu. Proces.
Obrázek ukazuje, že turisté fotografují s herci.Fotografie Cheng Ruyue
V posledních letech se „stříbrná ekonomika“ uvedla v mnoha příznivých politikách a rozvoj uvedlo nové příležitosti. Starší cestovní ruch je větší.China Railway Xi’an Bureau Group Co., Ltd. je úzce spojena s poptávkou na trh a trhu od tohoto roku. po druhém.
V dalším kroku se China Railway Xi’an Bureau Group Co., Ltd. plně zaměřuje na poptávku na trhu, bude i nadále zahájit řadu série „Silver -Haired“ série cestovního ruchu, Help „Silver -Braired“ zlepšují kvalitu jejich kvality Život, přidejte novou dynamiku k „stříbrné ekonomice“ a udržitelnému rozvoji hospodářství cestovního ruchu.(přes)
Zpráva/zpětná vazba