Jinzi Food: Budování Jinzai znovu za tři roky

00:51
Zprávy z červeného čistého okamžiku novinky(Reportér Zhang Xinxin Guo Yaqian) „Jaké nové produkty plánují v roce 2024?“
19. dubna uspořádala Jinzai Food roční schůzku akcionářů v konferenční místnosti.
Jinzi Food 2023 Valné shromáždění akcionářů.
V roce 2023 je to rok plný dobré zprávy pro Jinzai Food: prodává se lépe a vydělává více.V uplynulém roce bylo Jinzai jídlo příjmy 2,065 miliardy juanů, což je nárůst o 41,26%rok -za rok; Zisk 186 milionů Yuan, což je nárůst o 64,49%rok -na ročně.
To znamená, že po úspěšném dokončení potravin Jinzai se fázový cíl „Three -Aear dvojité zvýšení“ po úspěšném dokončení výpisu a příjmy a čistý zisk zdvojnásobily od prvního roku výpisu (2020).
Všechny tyto růst
Výroční zpráva ukazuje, že Jinzi Food se zabývá hlavně výzkumným a vývojem, výrobou a prodejem čínských potravin ve volném čase a nadále se zaměřuje na vysoce kvalitní proteiny zdravé kategorie, jako jsou neformální rybí výrobky, drůbeží výrobky a produkty sójové výrobky.
Během vykazovaného období dosáhly hlavní kategorie rychlý růst. , rok -roční nárůst o 25,87%, respektive, v tomto pořadí, respektive, v tomto pořadí, respektive, respektive
Mezi nimi vedou drůbeží výrobky další kategorie.Roční příjmy dosáhly 452 milionů juanů a staly se druhou největší kategorií společnosti.Tato kategorie křepelčích vajec spuštěná křepelkami vejce dosáhla v prvním roce roční prodej přesahující 300 milionů juanů a skočila na druhou největší položku společnosti.Výroční zpráva ukazuje, že roční konstrukční kapacita společnosti Quail Eggs je 16 000 tun a 8 000 tun výrobní kapacity ve výstavbě.
Její největší rybí produkty s jedním produktem nadále vedou trh.Výroční zpráva uvedla, že rybí produkty dosáhly v roce 2023 příjmy 1,291 miliardy juanů.Celkově, od roku 2017 do roku 2023, prodejní stupnice Jinzi Food and Casual Fish Products se umístila na prvním místě v oblasti neformálních rybích výrobků.
V prvním čtvrtletí roku 2024 pokračovala hybnost Jinzaiho jídla.V prvním čtvrtletí roku 2024 se čistý zisk potravin Jinzi zvýšil o 80,00%-100,00%rok -ročně.
„Také postavte Jinzai“
Po úspěšném plánu tříletého nárůstu se Jinzai Food znovu otevřel a otevřel nové kolo „Budování Jinzai za tři roky“.
Po mnoho let se každý rok dodržuje strategie velkých produktů. asi 1,3 miliardy juanů.
V příštích třech letech, pokud chcete dokončit průlom od 2 miliard do 4 miliard, to znamená, že kromě prodeje 1,3 miliardy juanů ročně bude muset Jinzi Food vytvořit další 1 miliardu úrovní.
„Miliardové“ úrovně “potenciálního velkého jediného produktu Jinzai Egg kulaté křepelčí vejce, dvě„ dvě sta milionů “pevných sušených fazolí a sušeného masa a„ 100 milionů “prostoru pro jednorázové místo.
Je však třeba zejména zmínit, že v procesu rychlého vývoje jídla Jinzi je také ochoten sdílet výsledky vývoje s investory.
V roce 2023 společnost Jinzai Food plánuje vydat dividendu 3 juanů (včetně daně), takže celková částka dividend dosáhla od svého seznamu 374 milionů juanů (včetně dividendy), což daleko přesahovalo prostředky získané IPO.
Zpráva/zpětná vazba