Jaké jsou výhody často cvičení?

Nedávno byla v ohni „Liu Genghong’s Fitness“!To také řídí populární trend národní kondice, zejména mnoho mladých lidí, nyní v rychlém životě, také si také hluboce uvědomil důležitost zdraví.

Xiao Zhao není v poslední době absolvován na vysoké škole. Nízké, ale také se začíná starat o své zdraví.Když se každý den podíval na trend horké fitness na internetu, nemohl si pomoct, ale cítil se v jeho srdci, a tak se rozhodl nechat se pohybovat krok za krokem, jako je začínající nejjednodušším během.

Bylo však obtížné běžet v konkrétním běhu, protože hledal související běžecké strategie online a zjistil, že náhlá úmrtnost ráno byla relativně vysoká. Xiao Zhao si myslel, že to bylo nejdůležitější spát, takže nechtěl běžet v noci.Ale proč je na ulici každý den tolik lidí?Proč se nebojí o náhlou smrt nebo nespavost?

S těmito otázkami si promluvme o věcech o běhu dnes.

Před vyřešením otázek však musíme být jisti, že skutečně existuje mnoho výhod, které se mohou držet cvičení, což nejen může obohatit naše životy a zlepšit fyzickou kvalitu.Může také zabránit mnoha nemocem.

1. Cvičení může snížit výskyt rakoviny

V Americkém institutu rakoviny byl v experimentu jeden experiment o incidenci cvičení a rakoviny.Výsledky ukazují, že pravděpodobnost utrpení rakoviny s velkým množstvím cvičení je o 7%nižší než obyčejní lidé a lidé, kteří jdou v průměru více než 1 hodinu denně , ale také pravděpodobnost utrpení rakovinou jater je také o 27%méně a pravděpodobnost rakoviny ledvin je o 23%méně.

Zjistilo se také, že šance na utrpení rakoviny tlustého střeva, rakovinou rekta, rakoviny žlučníku a rakovina prsu mají méně než 20%méně než u těch, kteří nepracují, i když kouří.Cvičení proto může snížit výskyt rakoviny je správné.

2. Cvičení může zhubnout a zlepšit tři maxima

První motivace pro mnoho lidí je zhubnout. zlepšení fyzických podmínek.

3. Cvičení může změnit kardiopulmonální funkci

Mnoho lidí ví, že aerobní cvičení může lépe zlepšit kardiopulmonální funkci lidí, včetně rychlého chůze, plavání, běhu nebo lezení atd. Doporučuje se vybrat alespoň 3krát týdně, pokaždé 15–20 minut.

4. Cvičení může zlepšit depresi

Podle příslušných výsledků výzkumu,Pokud dojde k depresi, lze ji ulevit cvičenímPodstataProtože lidé, kteří často cvičí, zjistí, že pokaždé, když cvičíte, budete se cítit dobře, protože při uvolnění těla můžete přenést některé špatné emoce a dokonce i únava se sníží.Více lidí se rozhodne přemýšlet o věcech při cvičení, které mohou nejen stimulovat jejich potenciál, ale také zlepšit způsob myšlení.

Vzhledem k tomu, že sporty mají na naše životy tolik pozitivních dopadů, proč existuje stále prohlášení o náhlé smrti nebo nespavosti?Měli bychom se bát běhu?Podívejte se prosím dolů:

O ranním běhu

Je to téměř „povinné kurzy“ jako běžící nadšenci a tyto roky byli také milováni všichni, ale zprávy často hlásily zprávy o náhlém úmrtí ranního běhu, díky čemuž se lidé cítí zmatení.

Na Harvard University School of Medicine průzkum pacientů se srdečními chorobami ukázal, že v 6 až 9 ráno je vrchol srdeční choroby.A japonský výzkum také ukazuje, že pacienti s srdečními chorobami mají nejhorší reakci v ranním rámci.

Doporučuje se také, aby pacienti, kteří mají srdeční onemocnění, měli čas od času regulovat sílu cvičení podle jejich vlastního stavu.Například po probuzení ráno bude tělo ve stavu potlačení.Kromě toho, pokud nepijete vodu přes noc, může být krev náhle běh.

Ale z větších údajů musí být tato situace menšinou.A všichni se zkušenostmi v ranním běhu ví, že po ranním běhu se bohové osvěžují, což se může jednoho dne udržet v vzrušujícím.Proto k dosažení správného ranního běhu je zajistit zdraví a chránit se.Když běžíte znovu, můžeme před během pít malé množství vody; Cvičte před spuštěním, minimalizujte svá vlastní rizika.

Ale někteří lidé říkají, že když vstanu brzy na spánek, jsem dnes ještě ospalý!Ve skutečnosti je to jen to, že jsem se nepřizpůsobil zvyku vstávat brzy ráno, a je to také projev nedostatečného aerobního cvičení.Dokud si začnete zvyknout na ranní běh a postupně zvyšují sílu cvičení podle vaší fyzické zdatnosti, postupně zjistíte, že ranní běh je dobrý a nebudete mít pocit, že ranní běh je unavený.

O nočním běhu

Mnoho lidí je zmatených: „Proč nemohu v noci spát a ve skutečnosti nemůžu spát?“Jak dlouho to začalo spát po běhu?

Například, pokud se dnes vrátíte domů na obchodní cestě, můžete se vyčerpat a můžete usnout, když ležíte na posteli, ale stále chodíte na dvě kola pro „vytrvalost“. Způsobte „sub -excitement“, který vás nutí běžet zpět a najednou nemůže spát.

A také věnujte pozornost, nelehněte si, když dokončíte běh, protože do 1-2 hodin po spuštění uvolní mozek Crystal, což způsobí, že tělo bude v relativně nadšeném stavu a přirozeně ovlivní spánek přirozeně ovlivňují spánek.Proto se doporučujeme, abychom se dostali do relativně klidného stavu, než půjdeme spát, což nám bude více přispět k usnutí.

Opět, v prvních dnech našeho cvičení, jsme jednoduše cvičili pro vlastní zdraví, ne pro tak -called úspěšný kontrolu -nebo kolik kilometrů musí být cílem.Proto by mělo být vhodné cvičení.

Vzhledem k tomu, že existují výhody a nevýhody, které je třeba věnovat pozornost v ranním a nočním běhu, existuje nějaká „nejlepší“ doba běhu?

Světová sportovní lékařská asociace poskytla návrhy, že mezi 4 a 18:00 je tedy nejrychlejším časovým obdobím metabolismu.

Nejen to, že během tohoto časového období je kvalita venkovního vzduchu nejlepší, mentální stav těla je nejvyšší a „impuls“ během cvičení je také větší. Buďte snazší vyvíjet návyky dlouhodobého cvičení.

Ale pro obyčejné kancelářské pracovníky se v tomto období mnoho lidí nedostalo z práce, takže jim bude toto časové období chybět.Ale nebojte se, můžete změnit čas cvičení podle svého vlastního života.Dokud můžete dlouho přetrvávat, je to nejlepší čas pro sebe.

Existují také čtyři preventivní opatření o tom, jak správně provozovat, což nám může pomoci lépe se přizpůsobit provozu sportů a vyhnout se nehodám, ke kterým dochází v důsledku nesprávných operací.

1. Najděte, co se vám líbí a můžete přetrvávat

Účelem cvičení je posílit tělo a kromě běhu existují sporty, jako je cyklistika, přeskakování lana, plavání a i když se vám to líbí, můžete hrát lezení nebo čtvercový tanec.Jaký projekt není důležitý, je důležité najít váš zájem a hnutí, které bude přetrvávat v zájmu, je pro sebe nejlepší.

2. Věnujte pozornost síle

Cvičení není srovnání, natož využití energie, jako je vidět, jak ostatní mohou spustit maraton, si myslíte, že se můžete také odvážit spustit maraton bez cvičeníProto je důležité si pro vás vybrat intenzitu cvičení.

3. Věnujte pozornost zahřívání

Mnoho lidí se snaží začít cvičit, ale vždy zapomínají na tento odkaz na zahřátí.Vytápění nejen zlepšuje flexibilitu kloubů, ale také uvolňuje svalové skupiny, což nám umožňuje snížit šanci na zranění.A po cvičení věnujte pozornost správnému protažení těla, což může maximalizovat problém bolesti pasu a nohou, aby se další den maximalizoval.

4. Věnujte pozornost pitné vodě a jídlu

Mnoho lidí bude po cvičení velmi žíznivé. Je snadné způsobit nehody.

A měli byste také věnovat pozornost stravě před a po spuštění, zejména když dokončíte jídlo, nedoporučuje se běžet okamžitě. břemeno na těle.A doporučuje se začít cvičit po jídle.Věnujte pozornost správnému odpočinku hned po běhu, nejezte okamžitě.

Stručně řečeno, víme, jak správně spustit?Ve srovnání s ranním nebo nočním během, pokud opravdu běžíme a efektivně přetrváváme, bude naše tělo flexibilnější a zdravější.

Reference:

[1] Sun Haonan.